Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Мы в соцсетях




Наши друзья






Форма входа

Главная » 2015 » Ноябрь » 11 » До нової компанії разом
12:27
До нової компанії разом

У зв’язку з початком 1 грудня господарської діяльності Публічного акціонерного товариства «Українська залізниця» у багатьох працівників сталевих магістралей виникає запитання, чи всі залізничники будуть переведені в новостворену компанію. Кореспондент «Магістралі» дізнавався про те, коли і яким чином проводитиметься зарахування працівників у ПАТ «Укрзалізниця». 

Отже, менш ніж за три тижні відбудеться довгоочікуваний старт повноцінної роботи новоствореного товариства. Передбачається, що сталеві магістралі та підприємства, на базі яких утворюється товариство, втратять статус окремого суб’єкта господарювання і будуть перетворені у філії ПАТ «Укрзалізниця», а відокремлені структурні підрозділи залізниць та підприємств — у виробничі структурні підрозділи філій.

Як запевнили «Магістраль» в Департаменті управління персоналом Укрзалізниці, залізничникам не слід хвилюватися. Адже 1 грудня вони будуть автоматично зараховані до відповідних філій ПАТ «Укрзалізниця.

Зазначимо також, що на захисті інтересів працівників стоїть Закон України «Про особливості утворення публічного акціонерного товариства залізничного транспорту загального користування». Зокрема в другому пункті ст. 7 зазначено: «Трудові відносини працівників Державної адміністрації залізничного транспорту України, підприємств залізничного транспорту продовжуються з Товариством».

Тому ще раз зазначимо, що хвилюватися не слід. Як не треба буде і писати жодних заяв про переведення в ПАТ «Укрзалізниця»: 1 грудня у кожного залізничника буде звичний трудовий день, а додасться лише запис у трудовій книжці.

Якщо у вас все ж виникають питання з цього приводу, то ви можете зателефонувати за номером (044) 465 0499, де в робочий час працівник Департаменту управління персоналом Укрзалізниці Галина Йосифович надасть консультацію з кадрових питань.

Просмотров: 425 | Добавил: SKORYI | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Календарь
«  Ноябрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Транспортные СМИ


Информация